Kezdődik a szezon

Három kapussal (Szakács Szabolcs, Szabó László és Sandu Róbert) és huszonkét mezőnyjátékossal vág neki csapatunk a 2017/2018-as idénynek. Kopacz Zoltán klubelnök a mai sajtótájékoztatón azt mondta, idén úgy gondolkodtak, hogy egy szűkebb, azonban minőségében erősebb játékoskeret alakuljon ki, a cél pedig továbbra is a döntőbejutás.


A tréningeket – amint arról már beszámoltunk – a dán-svéd állampolgár, Jørgen Kryger Andersen vezényli, akit a klubvezetés egy szakmailag felkészült, és emberileg is helyénvaló szakvezetőnek tart.
A légiósok java része már a csapattal edz, egy játékos ma érkezik, egy újabb pedig pénteken csatlakozik a kerethez. A klubelnök tájékoztatása szerint az új idegenlégiósok mindannyian ukránok, név szerint: Ruszlan Boriszenko, Dimitrij Tolkunov és Vlagyimir Romanenko hátvédek, valamint Dimitrij Nimenko és Szergej Csernenko csatárok. Utóbbi kettő egyébként korábban a Galaci Dunărea csapatát is erősítette.
A keret tagjai mindezek mellett Vitalij Kiricsenko és Pavel Boriszenko, akik már hazai játékosnak számítanak, továbbá Vaclav Novak is szerződést kapott az új idényre. A helyi játékosállomány nem sokat változott a tavalyhoz képest, emellett pedig fiatalok is csatlakoztak a felnőttcsapathoz.
Kopacz többek között még rámutatott, idéntől a belépőjegyek mellett kizárólag csak a bérlettel lehet bemenni a mérkőzésekre, utóbbiak fényképesek lesznek.
Egyébként aki már rendelt bérletet, de még nem kapta kézhez, a hétvégi mérkőzéseken a hivatalos bejárónál (oldalt) igényelhet karszalagot.

Add a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.

scriptsell.neteDataStyle - Best Wordpress Services