Csapatunk indulna az Erste Ligában

Barti Tihamér Progym tiszteletbeli elnök vezetésével gyergyói küldöttség járt Magyar Jégkorong Szövetség vezetőjénél, Such György elnök úrnál. 

A Progym küldöttség tagjai Barti Tihamér, Progym tiszteletbeli elnök, Kopacz Zoltán, Progym elnök, Bencze Attila Progym alelnök, Balázs Attila vállalkozó
A küldöttség tagjai voltak: Kopacz Zoltán Progym elnök, Bencze Attila Progym alelnök, és Balázs Attila vállalkozó. A gyergyói küldöttség átadta írásban szándéknyilatkozatát, hogy a jövő idénytől a Progym az Erste Ligában szeretne indulni. Barti Tihamér röviden felvázolta ennek a döntésnek a fontosságát kiemelve, hogy a gyergyói jégkorong az idén ünnepli 70-dik évfordulóját illetve kiemelte a nagyszerű szurkolói közösséget amivel a Progym rendelkezik. Kopacz Zoltán klub elnök elmondta, hogy több új játékos kerülne ezen döntés által az Erste Ligába ami színesebbé tenné a liga mérkőzéseit.
Balázs Attila vállalkozó arról biztosította a Szövetség elnökét, hogy a Barti Tihamér megkeresésének következtében összeálló, Magyarországon élő támogatói csapatnak köszönhetően le fogják győzni az eddigi anyagi akadályokat, hiszen számos gyergyói származású vállalkozó illetve azok barátai már elkezdték a csapat támogatását
Egy nagyon jó hangvételű beszélgetés volt és a felek abban egyeztek meg, hogy folytatni fogják az elkövetkezőkben a tárgyalásokat ebben a témában.

scriptsell.neteDataStyle - Best Wordpress Services